
Студент Регіонального центру професійної освіти Данило Шокол посів призове місце у всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Кухар». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міністерстві освіти і науки.
Так, особливістю цьогорічного конкурсу було те, що до складу журі увійшли тільки представники роботодавців - шеф-кухарі та бренд-шефи місцевих ресторанів.
Спочатку учасникам запропонували теоретичний тур, де перевірялися їх знання, отримані під час навчання у закладах. Далі - у практичному турі - вони готували кілька страв - фаршироване куряче філе з гарніром, а також смажені в тісті яблука. Відтак Данило Шокол посів третє міце.
У межах конкурсу викладачі та майстри виробничого навчання, які супроводжували учасників з інших регіонів, взяли участь в майстер-класі з приготування стейків та соусів.
Учасникам конкурсу також організували екскурсію фабрикою “АВК”, місцевими музеями та пам'ятними місцями.

