![image](/uploads/posts/2017-12/1512983778_82058.jpg)
В їдальнях навчальних закладів області під час перевірок виявили продукти з вичерпаним терміном придатності. Про це під час апаратної наради повідомив начальник ГУ Держпродспоживслужби у Кіровоградській області Ігор Бойчук сьогодні, 11 грудня, інформує DOZOR.
«Комісія перевіряє вибірково навчальні заклад на якість харчування. Є зміни на краще , зокрема, закуповуюється холодильне обладнання, є документи на харчування для дітей. Однак виявлені і порушення, зокрема, виявлено продукти з вичерпаним терміном придатності, продукти привозяться без товарно-трансопортних накладних, багаторазово використовується пластиковий посуд та надщерблений. Крім цього, на роботу приймаються працівники без належної освіти, невчасно проводяться медичні огляди. Також відсутні технологічні картки. Але на даний час в їдальнях ведеться лабораторний контроль готових страв і води», - зазначив Бойчук.
Фото khm.depo.ua